33 timmar kvar.

Om 33 timmar kommer jag att springa ut från aulan vidare mot den stora balkongen utanför matsalen ner för trapporna och ut på skolgården för att aldrig mer se tillbaka. Vi har redan haft skivor bal mösspåtagning studentfotografering tömt våra skåp och haft våra sista lektioner men ändå har det har inte gått upp för mig än, att på fredag tar jag studenten. Jag har tolv år skola i bagaget, men mindre än två dygn kvar. Det går lixom inte in jag kan inte fatta eller ta mig till eller förstå.

.

Trots att jag från början var tveksam till min skola och var så himla nära att byta så blev jag kvar och jag dör av tacksamhet till ödet karma gud eller vad det nu var som gjorde att det blev så. För jag vill nästan inte sluta. Jag känner mig lixom inte klar med gymnasiet. Mycket har nog att göra med min älskade klass. Jag kommer sakna den med allt jag har. För att vi kramar om varandra på morgonen utanför skåpen och för att vi så himla ofta äter lunch allihop vid ett långbord i matsalen. För att våra klassfester är de bästa av feste och för att det finns alltid någon som lånar ut både penna och sudd på proven om det behövs. För att vi kanske inte alla är de bästa av vänner men för att vi har spenderat mest tid med varandra än någon annan de senaste tre åren och för att det kommer vara så tomt utan dem alla. För att vi ändå känner varandra så himla väl efter tre år efter tre veckor ihop i en främmande stad efter skolstress som tagit kål på oss men också efter att ha ramlat ihop tillsammans för att vi är så berusade på både alkohol och livet att benen bara inte bär. Det är med stor sorg i hjärtat som jag skriver detta, för jag tycker verkligen om dem allihop.

.

Men nu är det alltså 33 timmar kvar och sen lämnar jag IE09b, Danderyds gymnasium och livet som jag är van vid bakom mig. För sen flyttar jag. Om tre månader byter jag ut mitt flickrum mina barndoms gator min kommun allt allt allt mot en ny stad. Jag och min finaste Hanna kommer boka varsin enkelbiljett, Stockholm-Heathrow, flytta in i första bästa lägenhet och sen bara leva. Gå på nya gator träffa nya människor dansa sönder nya golv och säga att London, det är vår stad. Och jag vill åka dit nu jag kan inte vänta för det kommer bli så himla mycket mer liv så himla mycket bättre liv än det här.

.

Detta är egentligen hopskrivet lite snabbt och utan eftertanke men det är så mycket just nu med att spreja lakan inför flak baka tårtor för mottagning sy upp det sista på studentklänningen osv osv osv. Och förutom det så är hela mitt liv separationsångest och livskris. Men det är kanske förstårligt. Vi har faktiskt bara 33 timmar kvar.


<3fredag lördag söndag måndag.

.

Detta är vad jag har gjort de senaste dagarna enligt instagram (sök lovisaranta om ni vill titta mer): svalkat mig i olivias pool tillsammans med hanna hevin och linnea - grillade och drack vin på en brygga i solnedgången med thomasine och madeleine innan woodstock - låg på en filt i vitan med hevin och hedvig - igår drack jag kaffe med palo bella hevin och simon - gick och drack öl trots måndag med simon hevin och johan och sen gick jag och de två sistnämnda tillsammans med olga och var nostalgiska på gröna lund, köpte sockervadd och såg jonathan johansson. Tre finfina dagarPutting down the photos, you look up at me. Enjoying the thought of the person I used to be.

.

 

I torsdags köpte jag nya skor som jag aldrig tänker ta av mig.hundratjugo vackra tonåringar i en trädgård.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

.

 

.

 

.

 

.

 

.

.

 

.


I fredags var det dags för woodstock, en skiva som var mer som en stor trädgårdsfest med fyra spelningar bajamajor tält färgglada lampor utomhusdansgolv ölburkar överallt och över hundratjugo vackra tonåringar. Euforisk kväll som jag aldrig ville skulle ta slut. While the sun is bright or in the darkest night no one knows she come and goes.

.

Trots den något trötta minen är jag så himla glad för idag är jag mer eller mindre ledig så jag ska träffa fina vänner och sen ikväll ska jag på en sån himla rolig skiva som jag har sett fram emot länge. Ha en fantastisk fredag!! puss och hejnio timmar trädgårdar och parker.

I onsdags efter jobbet slöt jag upp med några av mina absolut bästa personer för att fira ingenting speciellt alls. Här isabelle och sara

.

maja och karolina

.

karolina x 2. Vi satt utomhus i timmar och dansade litegrann innan vi åkte hem till sara och gjorde pannkakor ända in på småtimmarna.

.

torsdag morgon fortsatte i saras fantastiska trädgård. Spelade kubb och låg i hög mest

.

philip och gustav

.

johanna

.

sara och sen gänget i bakgrunden

.

så här spenderade jag dagen mellan tolv och fem, det var karolina maja sara gustav philip och johanna

.

sen åkte jag och mötte andra fina vänner på deras skola, promenerade till vitabergsparken och slog oss till ro där. Här hevin

.

jakob

.

oscar

.

hevin och simon

.

hedvig var också där och hon hade precis kommit hem från grekland, hade landat bara timmar tidigare

.

hedvig och alidah

.

och så bella. Vi flyttade mellan sol och skugga och satt där i bra många timmar

.

när alla gick och åt stannade jag och hevin kvar med frida och elina som vi stötte på 

.

Frida. Sen, efter att ha legat/suttit i trädgård/park i 9 timmar så cyklade jag hem och där var den fina torsdagen slut.torsdag.

.

topp och shorts, secondhand

glittriga strumpor, lindex

docs

Vi var lediga från skolan idag så jag har i omgångar legat med olika fina personer i gräset och ätit glass eller middag. Nu ser jag på melodifestivalen och äter glass med min syster. Hoppas ni har det fint. PussEveryone with their little perspective. Perspective shuts out the universe, it keeps the love out.

.

.

.

.

.

.

.


Bara för att jag är så himla pepp på festival för att jag i helgen såg taking woodstock och för att jag nu i helgen ska på kalas med woodstocktema så har jag i helgen sökt omkring på allt jag kan komma över i bildform från woodstockfestivalen. Och så hittade jag bildserien från life som jag hört om men inte brytt mig om att titta på. Och jag blev typ kär.  Egentligen bara för att det är så lerigt primitivt och bekymmerslöst som det alltid är på festival men också för att bilderna var så fantastiska. Speciellt gillar jag de rosaaktiga bilderna, alltså nr 1+2 och 5+6. Och tunikan på den stora bilden kan ju vara det finaste.